Inngang_boder

Om våre anlegg

Alle våre anlegg er innredet med tanke på å gjøre din lagrings-opplevelse så enkel og sikker som mulig.

For å innfri dine forventninger til sikkerhet har vi videoovervåkning i hele lokalet og alarm tilknyttet alarmsentral. Vi stenger også tilgangen til lokalet om natten som et sikkerhetstiltak. På enkelte av våre lokasjoner har vi også sprinkelanlegg. Sprinkelanlegg har vi blant annet på vår lokasjon i Drammen, Svelvik.

Våre anlegg

Enkel lagring

Hele konseptet til Green Star Storage er bygget rundt at prosessen skal være så enkel og oversiktlig som mulig for våre kunder. Derfor er alle våre minilager på bakkenivå. 

Hos oss vil du aldri måtte gå i trapper. 

Vi har også rikelig med parkeringsplasser rett utenfor inngangen, og et stort utvalg av traller og pallejekker våre kunder kan låne uten ekstra kostnad. 

Vi gjør at du enkelt kan trille inn dine eiendeler. 

Alle våre lagerenheter har rulleporter. Det gjør at det blir langt enklere for våre kunder og få sine eiendeler inn og ut av sine lagre.

Men det som virkelig utgjør en forskjell for våre kunder er teknologien vi bruker. Hos oss vil du aldri se en nøkkel eller hengelås. 

 

Green Star Storage minilagre: lagerlokale for enkeltpersoner eller fimaer med mobil nøkkel!

Etter du har leid et lager på vår nettside mottar du en sms med lenken til en mobilapplikasjon. Denne laster du ned og logger deg inn med ditt telefonnummer. Denne mobilapplikasjonen er din nøkkel til både vårt anlegg, så vel som din lagerenhet.

Når din mobiltelefon er inne i lokalet vil du få mulighet til å låse opp ditt lager med et trykk på mobilen.

Du kan begynne å bruke ditt lager så fort du har gjennomført kjøpet på vår nettside og lastet ned mobilapplikasjonen.

Grunnen til at du kan begynne å bruke ditt lager umiddelbart, er fordi hos oss trenger du ikke sende inn ID papirer som må manuelt verifiseres. På nettsiden vår er eneste måte å logge inn, ved hjelp av Bank ID. Dette gjør at vi vet hvem kundene våre er, uten å måtte fysisk sjekke ID papirer. At vi vet hvem alle våre kunder er, gir også deg en ekstra trygghet.

Ønsker du å lagre dine eiendeler uten masse papirarbeid?

Konkurransedyktige priser

Sikker lagring

Mange lagerstørrelser

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum
85%
Lorem Ipsum
65%
Lorem Ipsum
70%
Lorem Ipsum
90%
Lorem Ipsum
80%
100 +
Aktive brukere
0 +
Globale kunder
0 +
Vinn prisen
0 +
Klienter tilbakemelding

Our Team

Våre kunder