Minilager for båteiere

Som båteier er det viktig å beskytte båten din mot skader som kan oppstå under vinterlagring. Minilager for båteiere er en løsning man ikke bør undervurdere. Her er noen ting som du bør vurdere å lagre innendørs i vintersesongen:

  1. Motor: Det er viktig å beskytte motoren din mot kulde og fuktighet som kan føre til skade eller korrosjon. Du bør derfor vurdere å lagre motoren innendørs.
  2. Batteri: Batteriet i båten din bør også fjernes og lagres innendørs i vintersesongen. Kulde kan føre til at batteriet tømmes og korrosjon kan oppstå.
  3. Elektronikk: Elektronisk utstyr som GPS, radio og dybdemåler kan også bli skadet av kulde og fuktighet, og bør derfor lagres innendørs.
  4. Interiør: Det kan være lurt å fjerne tekstiler som puter og tepper fra båten din, da disse kan bli fuktige og muggne under vinterlagring. Å lagre disse innendørs vil beskytte dem mot fuktighet og redusere sjansen for mugg.
  5. Tauverk og fendere: Tauverk og fendere kan bli skadet av kulde og bør lagres innendørs for å unngå skader eller deformasjon.
  6. Sikkerhetsutstyr: Sikkerhetsutstyr som livbelter og redningsvester bør også lagres innendørs for å beskytte dem mot kulde og fuktighet.

Ser du etter minilager? Vi har minilager for båteiere – tilpasset dine behov. Du kan til enhver tid se lagerstørrelsene vi har ledig. Dersom du ikke finner størrelsen du trenger, ta kontakt med oss,- så finner vi en løsning tilpasset deg.

0 Comments