Visuelt bilde for dekorasjon i hvordan flytte artikkelen av en hund i en flytteboks
Pakketips for stressfri flytting

Å flytte er ikke noe vi gjør veldig ofte, derfor når dagen først kommer er det nok mange som spør seg «hvordan flytte»? Vi i Green Star Storage har derfor laget en liste med noen tips vi håper kan forenkle prosessen.

  • Si opp alt av abonnementer relatert til eiendommen du flytter fra, og tegn nye abonnementer for boligen du flytter til. Meld flytting til folkeregisteret og posten. Avles strøm og vannmåler før flytting. Vask ut boligen. Et tips ifht. utvask er å bestille utvask/flyttevask fra et vaskefirma. Det blir en mindre ting for deg å tenke på, samtidig som evt. uenigheter om det er vasket godt nok eller ikke gjerne blir løst mellom vaskefirmaet og den som skal overta boligen du flytter fra.
  • Ta en vurdering på hva du trenger å ta med deg videre. En ting som krever mye arbeid å ta med seg videre er møbler. Men passer egentlig disse møblene i din nye bolig? Trenger du alt du har liggende i boden? Kvitt deg med alt du egentlig ikke trenger.
  • Pakk dine ting på en forsvarlig måte. Bruk flyttekasser/pappesker som har lik størrelse. Dette forenkler stabling og frakt. Det kan også være fornuftig å mellomlagre eiendelene dine. I så fall bør du vurdere hvor stort lager du trenger. Ting som betyr mye for deg, f.eks ting med stor affeksjonsverdi, må alltid pakkes i vann og lufttette beholdere. Dette slik at det hverken kan skades av vann, støv, røyk eller annet.
  • Merk eskene. Merk de for eksempel med hvilket rom de skal til. «kjøkken», «bad», «hovedsoverom» etc.
  • Ha god tid. Tid er en faktor som er lett å glemme når man tenker på hvordan man flytter. Ta det rolig og ha godt humør. Blir du lei, så ta en pause i pakkingen. Flytting kan være stressfullt, men samtidig er det starten på et nytt og spennende kapittel i livet.

Trenger du et sted å mellomlagre dine eiendeler så finner du lager her.

0 Comments