Hvor stort lager trenger jeg?

Det vanskeligste ved å leie et minilager er ofte å bestemme seg for hvor stort lager man egentlig har behov for. Naturligvis varierer det, avhengig av hva som skal lagres. Det man kan si, derimot, er at du antakeligvis trenger mindre plass enn du tror.

Ofte i forbindelse med bytte av bolig har man behov for lagerplass,- men det som ofte er vanskelig er å se for seg hvor mye boliginteriør man kan få plass til i et minilager.

Det er naturligvis flere faktorer som spiller inn, men forenklet kan man si at man trenger ca 3 kubikkmeter lagerareal for hver 10kvadratmeter bolig. Vanligvis har minilagre en takhøyde på 2,4 meter, men hos oss i Green Star Storage har vi takhøyde på 3 meter.

Hvordan svare på spørsmålet «hvor stort lager trenger jeg?»

Hos Green Star Storage trenger du kun en kvadratmeter med lager for hver 10 kvadratmeter boliginteriør som skal lagres.

Har du da for eksempel en enebolig på ca 150 kvadratmeter, vil du trenge et minilager på ca 15kvm eller 45 kubikkmeter. Har du en leilighet på rundt 60 kvadratmeter vil du trenge et lager på rundt 6 kvadratmeter eller 18 kubikkmeter.

Ta en vurdering på hva som skal lagres og ikke

Men en ting er hvor stor bolig du har. En helt annen ting er hvor mye av det du eier som faktisk skal bli med deg videre og trenger lagring.

Som regel kan det være lurt å ta en vurdering på hvor mye det er som skal bli med videre før man bestiller sitt lager. Finner man for eksempel ut at de gamle møblene, kjøkkenutstyret eller alle klærne man ikke lenger bruker ikke får bli med videre, så vil det naturligvis ha stor innvirkning på hvor stor plass man trenger.

Når du skal lagre eiendeler som ikke kan pakkes eller stables, blir regnestykket naturligvis annerledes. For eksempel er det ofte en god idé å vinterlagre motorsykkelen din, men da vil mye areal dedikeres kun til motorsykkelen.

Pakk effektivt og pakk i høyden

Klarer man å pakke alt man skal lagre i pappesker, som man kan stable, så trenger man overraskende lite lagerplass. Man får for eksempel plass til mange pappesker i et 2 kvadratmeter stort lager med tre meter takhøyde.

Hos oss i Green Star Storage har alle minilagre rulleport. Alle våre lagre i Drammen har dette som gjør at inn og utlessing av bodene er langt enklere. Dette gjør også at det da blir enklere å stable i høyden inne i lagerenhetene. Totalt vil du da kunne lagre mer på samme areal.

Trenger du minilager i Drammen og Svelvik området?

0 Comments