Nytt self-storage tilbud i Drammen.

Er du blandt de som trenger en enkel self storage løsning? Selv om det er flere som tilbyr minilager i Drammen, så er det nå et nytt spennende tilbud på markedet- Green Star Storage.

Green Star Storage AS åpner minilager i Drammen, i bydel Svelvik.

På Green Star Storage sitt minilager i Svelvik vil du finne det nyeste innen teknologi, sikkerhet og interiør.

En av mange ting som skiller Green Star Storage sine minilagre fra konkurrentene, er at hos Green Star Storage bruker du ikke hengelås eller nøkler. Mobiltelefonen din er din nøkkel,- både for å komme inn i lokalet men også for å komme inn i ditt minilager.

Hvordan fungerer lagerleie med Green Star Storage?

Det fungerer slik at det første du gjør er å gå inn på nettsiden https://greenstarstorage.no/ og finner den bodstørrelsen du ønsker. Er du usikker på hvilken størrelse du trenger kan du lese vår artikkel om valg av minilager størrelse her.

Etter å ha funnet størrelsen du ønsker logger du deg inn med BankID, signerer kontrakt og velger betalingsmåte. Når det er gjort vil du motta en SMS med en lenke til vår mobilapplikasjon. Når den er lastet ned og du er logget inn, kan du med en gang låse deg inn og står fritt til å begynne å lagre dine eiendeler. Enklere og raskere blir det ikke.

Del tilgangen til minilageret ditt

I tillegg kan du dele ditt minilager med akkurat de du måtte ønske. Via mobilapplikasjonen kan du enkelt legge til andre brukere som gir også de tilgang til ditt lager. Dette gjør du enkelt ved å legge inn mobilnummeret til de du ønsker gi tilgang. De vil så motta en sms med lenke til mobilapplikasjonen de skal bruke som nøkkel.

Du kan dele tilgang med så mange du vil og denne ekstratjenesten er gratis for deg som er kunde av Green Star Storage.

Topp kvalitet på interiør og låssystem

I tillegg til det svært innovative låssystemet, er også interiøret det beste bransjen har å tilby. Hos oss finner du brede rulleporter i metall på alle minilagrene. Brede rulleporter gjør inn og utlossing av dine eiendeler langt enklere enn det er ved hengslede dører. Selv på de to kvadratmeter store lagrene har vi rulleporter.

Dette kombinert med at vi har hele 3 meter høyde under taket gjør at du får svært god plass i ditt lager.

Se bilder for detaljer.

Sikkerhet og sprinkleranlegg

I tillegg til innovative løsninger og flott interiør har vi naturligvis også prioritert sikkerheten til dine gjenstander. Hele lokalet er videoovervåket og tilknyttet Verisure alarmsentral. Det er også sprinkelanlegg i hele lokalet.

Sprinkelanlegget gjør at på vår lokasjon i Svelvik er det også tillatt å lagre motorsykler, vannscootere o.l. Så trenger du et sted å vinterlagre din motorsykkel så kan vårt lager i Svelvik være et godt alternativ.

Les mer om vinterlagring av motorsykkel her.

Vi håper du vil vurdere oss når behovet melder seg for et minilager i Drammen

0 Comments