Vinterlagring av motorsykkel

På Green Star Storage sin avdeling i Drammen, bydel Svelvik, har du mulighet til å lagre din motorsykkel innendørs i ditt tempererte minilager. Alle lagerenheter er på bakkeplan og har rulleporter, slik at man enkelt kan trille motorsykkel inn og ut av lokalet. Med andre ord, våre minilagre er ideelle for vinterlagring av motorsykkel.

Kanskje har du noen venner som også har motorsykkel? Hos Green Star Storage kan man enkelt dele tilgang til sitt lager med andre, ved å legge de til i mobilapplikasjonen. De vil da kunne bruke sin mobiltelefon som nøkkel på samme måte som deg.

Med tanke på at alle våre minilagre har 3 meter takhøyde er det mindre man trenger å vurdere når det kommer til hvor stort lager du trenger. Du kan enkelt finne riktig størrelse for ditt minilager her.

Det er mange fordeler og langt mindre å tenke på når man lagrer sin motorsykkel innendørs i rene, tørre og tempererte lokaler,- kontra i kalde garasjer med minusgrader og ustabil temperatur.

Det eneste vi i Green Star Storage krever av deg før du setter din motorsykkel til lagring er at du rengjør sykkelen, tømmer den for så mye flytende væske som mulig, og lagrer den på noe som fanger opp eventuelt søl. Dette for å beskytte både dine, og andre sine eiendeler.

Tips til klargjøring av MC før innendørs vinterlagring:

  • Tøm motorsykkelen for veske.
  • Vask motorsykkelen grundig.
  • Se over motorsykkelen.
  • Skru av elektronikk som kan tappe batteriet.

Tips til løpende vedlikehold av sykkel under lagring:

  • Ta ut batteriet og lad det et par-tre ganger i løpet av vinteren.

Tips til klargjøring av MC før bruk på våren:

  • Ny olje og evt. nytt filter.

Husk at motorsykkelen skal ha service en gang i året, så det kan kanskje være lurt å ha en rutine på å enten ta den før man setter til lagring eller når man tar den ut hvert år.

OBS! Overnevnte tips er ved lagring i tempererte tørre lokaler hos Green Star Storage. Ved lagring i kalde garasjer er det andre ting det er viktig å huske på. Som f.eks kondens, og hvordan man skal unngå rust.

Trenger du hjelp til vinterlagring av motorsykkel?

0 Comments